Nabídka masa
Maso z ekologického chovu se sociálním rozměrem

Maso nabízíme jednorázově, zhruba jednou měsíčně, rozvážíme většinou odděleně pro Moravu a Čechy. Aktuální nabídka: na podzim budeme nabízet hovězí, vepřové a kuřecí maso.

- - -

Chcete-li naše nabídky dostávat mailem, přihlaste se k odběru přes tento formulář, nebo nás kontaktujte. Sledujte také naše facebookové stránky!

Objednávky můžete provést vyplněním objednávkových formulářů (ke stažení níže) a jejich odesláním na farmavrchniorlice@gmail.com.

Kuřecí z volného chovu

Kuře celé bez drobů

120 Kč/kg

Kuře celé s droby

120 Kč/kg

Kuře půlka bez drobů

120 Kč/kg

Hovězí z mladého býka

Hovězí balíček 5 kg

2 kg zadní (plec, kýta), 1,75 kg přední (krk, kližka, pupek), 1,25 kg žebra

780 Kč

Mleté maso

120 Kč

Hovězí přední

190 Kč

Hovězí zadní

220 Kč

Žebra

90 Kč

Morkové kosti

40 Kč

Srdce

70 Kč

Játra

60 Kč

Ledviny

55 Kč

Vařené dršťky

90 Kč

Býčí žlázy

70 Kč

Jazyk

75 Kč

Roštěnec

350 Kč

Pro objednání prosíme zašlete vyplněný formulář na farmavrchniorlice@gmail.com    

Vepřové z Přeštického prasete

Vepřový balíček 4 kg

0,6 kg plec, 0,6 kg kotleta, 0,6 kg krkovice, 0,9 kg kýta, 

0,8 kg bok, 0,5 kg žebra

490 Kč

Kýta

160 Kč

Bok

105 Kč

Kolena

1 ks = cca 2 kg

80 Kč

Hlava s lalokem

50 Kč

Mleté maso

100 Kč

Žebra

80 Kč

Játra

70 Kč

Srdce

70 Kč

Jazyk

90 Kč

Ledvinky

40 Kč

Sádlo syrové

45 Kč

Sádlo škvařené

95 Kč

Dárkový poukaz

Chcete balíčkem našeho masa obdarovat své blízké? Nabízíme Vám dárkový poukaz na jeden hovězí nebo vepřový balíček. Obdarovaný si pak na základě poukazu objedná maso v některém z našich dodávkových termínů. Pokud máte o poukaz zájem, kontaktujte nás e-mailem na farmavrchniorlice@gmail.com.

Řešíte dárek na poslední chvíli? Stáhněte a vytiskněte si náš poukaz hned!

Ke stažení:

O našem mase

O jaké maso jde? Nabízíme maso vysoké kvality chované podle přísných wellfare standardů. Zvířata u nás žijí ve volném výběhu v přírodě Orlických hor a pečují o ně lidé s postižením.

Jak maso dodáváme? Maso prodáváme většinou čerstvé, výjimečně nabízíme i maso mražené. Vždy je hygienicky vakuově zabalené po jednotlivých kusech. Každý kus masa označujeme štítkem, kde je uveden typ masa, váha a datum balení. Přidáváme i údaje o původu masa a pokyny k jeho skladování a zpracování.

Jak maso zpracovat a skladovat? Hovězí maso do 10 dní po porážce nezamrazujte. Maso musí vyzrát v neporušeném obalu a bez přístupu vzduchu. Zrající maso skladujte při teplotě do 4 °C, zamezte přístupu bakterií a oddělte jej od potravin se specifickými, výraznými vůněmi.

Chov ovcí a skotu u nás probíhá v ekologickém režimu, což s hrdostí dokládáme naším certifikátem:

Včera jsme si maso převzali a opět nemá chybu! Díky moc a už teď se těšíme na další nabídku!

Jak jste krabičky dokonale zabalili i s jménem, úžasné. Moji kolegové byli nadšeni, jak bylo vše profesionální.        Velké díky!

Mohu jen doporučit. Poté, co jsme si koupili balíček hovězího, už nikdy nechci obyčejné ze supermarketu.

Spojte se s námi